Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Αρχιτεκτονικό σχέδιο Tree Homes

Φιλανδική ξύλινη Κατοικία

Ο δυνητικός ιδιοκτήτης μιας ξύλινης Φιλανδικής κατοικίας  έχει την δυνατότητα είτε να επιλέξει ένα από τα προτεινόμενα τυποποιημένα σχέδια κατοικιών της συνεργαζόμενης Φιλανδικής εταιρίας είτε  να υλοποιήσει τον δικό του αρχιτεκτονικό σχέδιο σύμφωνα με τις ανάγκες του χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

 

Συνεργάτες της εταιρίας μας αναλαμβάνουν εξ’ αρχής τον πλήρη αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της κατοικίας σας σύμφωνα με τους περιορισμούς του οικοπέδου και τους όρους δόμησης της κάθε περιοχής. Το αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι ελεύθερο από περιορισμούς στην εσωτερική διαρρύθμιση και εναρμονίζεται απόλυτα στην περιοχή εγκατάστασης της κατοικίας , προτείνοντας σε συνδυασμό με το ξύλο στην τοιχοποιία , επενδύσεις σε πέτρα ή τούβλο ή και διάφορα ακόμη υλικά στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και περιβάλλοντα χώρο αυτής.

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

  Η μελέτη γίνεται σύμφωνα με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, επιλέγοντας της σωστή αρχιτεκτονική δομή του κτηρίου με βάσει τον προσανατολισμό, τον περιβάλλοντα χώρο και το μικροκλίμα της περιοχής. Η κατοικία προσαρμόζεται στο φυσικό του περιβάλλον αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και τις φυσικές δεξαμενές θέρμανσης/ψύξης ώστε να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες συνθήκες θερμικής και οπτικής άνεσης στους χρήστες τους με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

We usually reply with 24 hours except for weekends. All emails are kept confidential and we do not span in any ways.

Thank you for contacting us

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty